TOEKOMSTIGE PROJECTEN

SOUNDS OF LIFE

We are very sorry to inform you that due to unforeseen circumstances we have to cancel the Sounds of Life premiere on 21st April ‘23; we will postpone and give further notice accordingly. We thank you for your understanding & support.

—————————-

Sounds Of Life is een productie van stichting Tango Arts Academy International, die zich richt op behoud, vernieuwing en verspreiding van de Argentijnse tangocultuur. Succesvolle eerdere producties zijn “Tango Meets Jazz” (2021) en “Tango Meets Bach” (2022).

Sounds Of Life is een contemporaine tango-dansvoorstelling op composities van de Argentijns-Franse componist Gustavo Beytelmann en geïnspireerd op de 8 levens-/ontwikkelingsfasen uit de psychologie van Erik Erikson. 

Het artistieke resultaat van dit samenwerkingsproject in deze voorstelling is de interpretatie van Beytelmanns composities uitgevoerd door 4 jonge dansers met de componist zelf op piano en daarbij vergezeld door violist Radboud van Geldre. 

De choreografie is een samenwerking tussen de 4 getalenteerde dansers. Onder aanvoering van danser-choreograaf Mihai Pruna en regisseur Rogier Dasselaar hadden zij elk een grote rol bij het creëren van deze voorstelling en de artistieke invulling daarvan.

Samenwerking en het doorgeven van inspiratie en ideeën vormen de kern van de artistieke benadering van alle performers in Sounds of Life. Het publiek ervaart een nieuwe vorm van hedendaagse muziek met contemporaine tango-dans. 

Overige Producties

Tango Meets Jazz

Tango Meets Jazz brengt een wervelend programma met klanken van meeslepende tango’s, opzwepende jazz en sprankelende nieuwe composities.
 

11 November 2021 – De Doelen (Rotterdam) – Tickets
20 November 2021 – Concertgebouw (Amsterdam) – Tickets

Klik hier voor de handout

Opening Tango Arts Academy International middels concert met medewerking van OTRA
Examen Rogier Dasselaar
Examen choreograaf Rogier Dasselaar - Contemporaine tango dans

Pugliesefonds

een instrumentenfonds dat jonggetalenteerde musici ondersteunt bij het uitoefenen van hun vak, door het ter beschikking stellen van instrumenten als violen en bandonéon
Sponsoring huur kleine zaal Concertgebouw Amsterdam (concert Beytelmann’s Group)